Thursday, August 21, 2014

SISTEMUL DE AJUTOR UMANITAR RECIPROC. INSTRUCTIUNI.


hit counters

                                  S.A.U.R.

INSTRUCTIUNI suplimentare sau recapitulative fata de cele stipulate in INVITATIE:
Ca sa intri in sistem, deoarece acesta se bazeaza pe DONATII PERSONALE, trebuie sa faci o donatie de doar 5 lei si in final cu o investitie de putini bani, cu multa inteligenta si putina munca poti sa primesti in aproximativ 30 de zile donatii care sa insumeze in total cca. 300.000 lei noi adica in jur de 100.000 $ (USA).

Cand primesti banii faci ce vrei cu ei si nu te obliga nimeni sa-i returnezi, asa ca ii poti cheltui dupa pofta inimii si sa ramai fara ei, sau ii poti investi intr-o afacere profitabila care sa-ti schimbe viata in bine si apoi din profit poti sa reintri din nou in sistem cu o noua donatie, returnand astfel prin intrari succesive banii primiti ca la clasica "roata" obisnuita intre colegii de serviciu.

Cu S.A.U.R. trebuie sa faci RAPID doar cativa pasi obligatorii catre implinirea aspiratiilor si spre o viata mai buna:

1-Dupa ce ai citit invitatia, daca doresti sa devii membru S.A.U.R. comunici acest lucru persoanei care ti-a transmis invitatia.

2-Primesti de la persoana care te-a invitat in sistem numele, prenumele si datele bancare ale unui membru S.A.U.R. caruia sa-i faci o donatie de 5 Ron.

3-Donezi 5 Ron in contul bancar al unei persoane aflata pe pozitia cu nr. 1 in Lista de Participare in S.A.U.R., dureaza doar cateva minute la banca si cu drumul pana acolo, maxim o ora, poti sa platesti si online daca ai internet banking.
Numele, prenumele, Banca si IBAN Contul persoanei careia trebuie sa-i donezi cei 5 lei le primesti de le cel care te-a invitat la S.A.U.R.

4-Scanezi sau fotografiezi chitanta de depunere numerar la banca care confirma faptul ca ai efectuat donatia si o trimiti pe net persoanei care te-a invitat la S.A.U.R., dureaza cateva minunte.

5-Citesti pentru aprofundarea modului de lucru si toate aceste INSTRUCTIUNI S.A.U.R.

6-Primesti de la aceasta persoana Lista de Participare in S.A.U.R. cu 10 pozitii pentru membrii participanti in sistem, dureaza doar cateva minute daca aceasta persoana este deja online, maxim cateva ore pana cand intra pe internet daca este plecata de acasa.

7-Retranscrii Lista de Participare si elimini din lista, persoana de la nr. 1 careia i-ai facut donatia si modifici numerele pozitiilor astfel ca poz. 2 va deveni 1, poz. 3 va deveni 2...etc...iar poz 10 va deveni 9 si in locul poz. 10 ramasa vacanta treci datele tale: nume si prenume complet, cont bancar, banca si sucursala. Astfel toate persoanele avanseaza cu cate o pozitie spre poz.  cu nr. 1 unde se vor primi donatiile.

8-Transmiti LISTA DE PARTICIPARE retranscrisa, cu tine pe poz. 10.
Fiecare nou membru va transmite LISTA DE PARTICIPARE retranscrisa pentru verificare persoanei care l-a invitat la S.A.U.R., aceasta masura este obligatorie pentru eliminarea posibilitatilor de aparitie a unor erori de redactare.

9-Urmeaza munca si anume trebuie sa gasesti minim trei persoane care sa aiba nevoie de bani si sa doreasca sa intre ca si tine in S.A.U.R., persoane pe care le poti gasi in doar cateva ore.
Aceste trei persoane dupa ce vor face donatia si vor intra in sistem la pozitia 10 facand aceiasi pasi ca si tine vor avansa membrii din sistem cu cate o pozitie si tu vei ajunge de pe poz. 10 pe poz. 9, apoi pe măsură ce avansezi de la poziţia 10 la poziţia 1, în spatele tău se vor aduna foarte multe persoane, astfel încât vor fi trei persoane pe primul nivel dupa tine, 9 pe nivelul doi, 27 pe nivelul 3, etc  şi sunt 10 niveluri, adica matematic este vorba de 3 la puterea 10 şi anume: 3x3x3x3x3x3x3x3x3x3 = 59.049 persoane se vor afla pe linia de donatori ca sa intre in sistem in momentul in care tu vei ajunge pe lista de participare la pozitia nr.1, aceea in care se primesc donatiile x 5 lei / donatie295.250 lei noi reprezinta suma exacta pe care o poti primi.

In munca ta, tu vei face pas cu pas exact ce am facut eu cu tine, beneficiind de INSTRUCTIUNI tipizate si de indrumare de la persoana care te-a invitat, apoi si cele trei persoane pe care le vei aduce tu in sistem vor face aceiasi pasi avand INSTRUCTIUNILE tipizate si indrumare de la tine, dupa aceea si ei vor difuza INSTRUCTIUNILE tipizate si vor indruma mai departe persoanele pe care le vor aduce ei in sistem, in acest mod sistemul se autogenereaza, e simplu ca buna ziua!

10-Din momentul in care primesti aceasta Lista de Participare, daca te implici 100 % in Sistemul de Ajutor Umanitar Reciproc si te misti repede, in cca. trei zile poti sa ajungi pe pozitia 9 si sa ai deja trei persoane in echipa ta intrate in S.A.U.R. si apoi in functie de cat de repede se misca echipa ta poti ca in cca. 30 de zile sa ajungi pe pozitia 1 unde primesti banii.

11-Capitalul primit se recomanda sa fie investit in mod inteligent si cat mai repede intr-o afacere profitabila, pentru ca din profit sa-ti poti permite sa RESTITUI usor si in rate creditul in sistem si apoi sa-ti satisfaci toate nevoile si dorintele personale.

12-Restitui imprumutul in sistem prin intrarea din nou in S.A.U.R. ca nou membru insa fara ca sa mai primesti alt imprumut.

Dupa ce primesti banii si vezi ca functioneaza poti sa intri in alt Sistem International de Ajutor Umanitar cu donatia in valuta, unde vei dona 20 euro si vei primi apoi 1.000.000 euro tot in cca. 30 de zile prin Prosperity CLUB:
https://www.facebook.com/pages/Prosperity-CLUB/600668640044242?skip_nax_wizard=true&ref_type=pages_you_admin
in care te poti inscrie cu un simplu "like" imediat dupa ce devii membru in S.A.U.R. ca sa beneficiezi de consultanta pentru imbunatatirea conditiilor actuale de trai, precum:
reducerea sumelor facturate
de RADET pentru energia termica consumata,
sau de
ENEL pentru energia electrica consumata,
ori pentru
protejarea mediului inconjurator
si
pentru sanatate
, etc. 

Prosperity CLUB va avea si un Cerc de Afaceri si o Banca de Idei, iar cele mai bune idei vor fi sustinute financiar de membrii clubului ca si actionari in cadrul unor asocieri si parteneriate economice prospere.

Membrii Prosperity CLUB care au idei bune de afaceri le vor face cunoscute in cadrul CLUBULUI si vor solicita suport financiar pentru ele in cadrul unor asocieri si parteneriate economice care se vor constitui in acest sens.

Administrator al Prosperity CLUB este initiatorul S.A.U.R. si in functie de necesitati va numi la vremea respectiva si cativa moderatori.

Membrii S.A.U.R. trebuie sa se nominalizeze la Prosperity CLUB ca sa fie luati in evidenta in momentul in care au primit donatiile de cca. 300.000 lei, in situatia in care vor dori sa se inscrie in Cercul de Afaceri din cadrul Prosperity CLUB,  si in Sistemul International de Ajutor Umanitar, demersuri care sunt recomandate in mod expres, deoarece numai solidari si uniti cu totii in actiune vom putea sa generam progres social si prosperitate economica la nivel national.

Administratorul Prosperity CLUB in momentul in care vor apare primii 5 membri din S.A.U.R. nominalizati pentru faptul ca au primit donatiile in valoare de cca. 300.000 lei va demara activitatea in Cercul de Afaceri din cadrul Prosperity CLUB.

Membri din S.A.U.R. care au primit donatiile in valoare de cca. 300.000 lei si s-au nominalizat la Prosperity CLUB, in ordinea nominalizarii vor intra la pozitia 10 din Lista de Participare in Sistemul International de Ajutor Umanitar dupa ce vor face o donatie de 20 euro catre o persoana care va fi indicata pentru primii 3 membri S.A.U.R. de catre administratorul Prosperity CLUB si apoi in contiunare sistemul se va autogenera ca la varianta in lei.

In final banii se vor misca rapid pe la toti participantii, toata lumea care se va implica in acest proiect va avea de castigat si vom trai cu totii mult mai bine.

Mult succes!

PS: pentru detalii, daca vrei ca sa intelegi mai bine sistemul vezi blogul de mai jos si citeste varianta in limba romana:
http://collectivesystemofhumanitarianaid.blogspot.ro/
si blogul:
http://sistemulajutorumanitar.blogspot.ro/

Toate cele bune si sa auzim numai de bine!


Recomand in mod expres sa fie evitate bancile care cer comision la depunerea de numerar in cont, ca sa nu fiti obligati sa platiti bani in plus fata de cei 5 lei la donatia facuta.
De exemplu: Banca Transilvania NU cere comision.



Webmaster si initiator S.A.U.R.:   ing. Justinian Cioroianu
 

2 comments:

  1. Persoanele care gasesc pe internet in mod intamplator aceasta invitatie a mea, fara sa fie invitate direct si personal de cineva anume si doresc sa intre in SAUR sunt rugate sa ma contacteze cu mentiunea "SAUR" pe adresa mea de e-mail :
    justinian_cioroianu@yahoo.com , ori pe Facebook cu mesaj privat.

    ReplyDelete
  2. The people who will find on the internet by chance my invitation without being invited directly and personally of someone special and want to enter the SAUR are asked to contact me mentioning "SAUR" on my e-mail: justinian_cioroianu@yahoo.com
    or private message on Facebook: https://www.facebook.com/ing.justinian.cioroianu
    For more see the blog: http://collectivesystemofhumanitarianaid.blogspot.ro/

    ReplyDelete